Onsdag kväll

Godkväll, pigga och glada efter en lång onsdag? Jag själv är rätt slut även fast jag inte gjort något speciellt idag, Loke sover sött i sin säng och vaknar nog snart för mat. Men förhoppningvis sover han ett tag till, jag sitter i vardagsrummet med mamma och syster. Men tänkte kryper ner i sängen till 21, jag vet värsta tidigt. Men älskar min säng och jag har ändå en tv i mitt rum så jag håller mig vaken ett tag till, blir väl att kolla på tv och bara njuta av att Loke sover i sin egna säng :).

Igår natt så gick det i stup eftersom jag råkade somna, så inatt gör vi ett nytt försök med att han ska sova i sin egna säng. Nån gång ska vi lyckas, det kan ju inte vara så himla svårt (önske tänkade).
Imorn blir det att åka till tandläkaren och så ska jag nog passa på att sola, blek bort bristningarna lite grann kanske.
Annars så sitter jag och funderar på om jag ska byta bakgrund på min design, haha så jäkla omständig. Men jag vill ha lite mer "liv" i den, mera fäger! Så det ska fixas, får fixa det när jag gått in och lagt mig! :)

Men nu kanske kastar in ett inlägg senare! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback