05.08

Vi säger väl godmorgon för denna dag, Loke ansåg att kl 5 va en bra tid att kliva upp. Men jag höll inte med och vände mig om, min mamma räddade dock Loke och jag klev inte upp ur sängen först mamma skrek på mig vid halv 7.
Nu har alla åkt till jobbet förutom syster My och vi sitter i sängen, ska strax fixa det sista för innan vi ska åka. Storesyster släpper av oss i Märsta innan hon ska vidare till sin praktik.. Så ska vi möta upp andra syster Amanda för att ta och oss till öppna förskolan, efter det vet jag inte om det blir bil eller om det blir tåg till ännu den andra syster Therese, många systrar att hålla reda på ;)..

Vad ska ni andra göra idag ? :)

Eftersom vi ska vara borta så länge, så har jag nu bestämt mig för att jag tar med mig min dator, sen kommer jag även behöva den när det är dags för att baka tårtorna! :). Så bloggningen kommer bli precis som vanligt, lite halvkass men ändå något bättre! :).
Men nu ska jag sminka mig, dra på mig kläder och sen dra på Loke sina kläder och kanske få honom att somna om en stund!.. Sen blir det väl att packa det sista som är typ
-smink
- barnmat till Loke
- tandborste och lite andra saker! :)
Men vi hörs antingen på mobil inlägget från öpnna förskolan eller när vi har "landat" hemma hos min syster i skogås!
Ha en toppen onsdag :)


Bjuder på en bild från igår när vi va ute och fota! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback