Hårstatus

De senaste veckorna har ni väl märkt att jag färgat håret typ 17 gånger, det har gått lite åt helsike med det hela! Jag har alla möjliga färger i mitt hår just nu, åh det måste fixas! Ska jag nu ut på lördag vägrar jag se ut som jag gör nu i mitt hår! Det är totalt KAOS!
Mamma är snäll nog och köper med sig färg hem idag, men nu står valet mellan antingen Brilliance Kashmir red eller Lorial intensiv röd. Vilken bör man välja? Jag har googlat på båda, jag personligen tycker att Brilliance Kashmir red ser snyggast ut, men eftersom jag är lite halv mörk i botten och i under håret, så kan jag behöver den Lorial intensiv röd. Åh ångest, mitt hår är iallafall i kaos och det måste fixas innan helgen!

Men jag får ladda upp bild sen på mitt hår, efter fucking blogg.se inte vill fungerar! Kräks på det här, nu ska jag äta lunch med barnen! :)

Kommentarer
Emilia - 16 år & Mamma till Tatum. säger:

Hej, just nu har jag 2 stycken tävlingar på min blogg, en där du kan vinna 1 presentkort att shoppa för! direklänk: http://eemijji.blogg.se/2012/march/tavling-1-vinn-1-av-3-presentkort-ifran-na.html#comment & en där du kan vinna ett hemligt plagg ifrån mykidoo! direklänk: http://eemijji.blogg.se/2012/april/tavling-2-vinn-hemligt-plagg-vart-250-if.html#comment

Skulle vara superkul om du ville delta i någon av tävlingarna!



Vill du få en gratis länkning inför mina 400-500 läsare? Det enda du behöver göra är gilla en sida och en bild! Här är direktlänken: http://eemijji.blogg.se/2012/april/vill-du-ha-en-gratis-lankning-infor-mina-400-.html#comment



Kram!

2012-04-10 | 12:10:47
Bloggadress: http://eemijji.blogg.se/
Monia - mamma till Tuvalie säger:

rött hår är såå fint :)

2012-04-10 | 13:43:16
Bloggadress: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback