Studier

Hur svårt ska det vara?! Ja hur jäkla svårt ska det vara att plocka fram den där jäkla matteboken eller engelskaboken och göra klart uppgifterna, varför är det så himla svårt för? Det går verkligen inte, jag och studier för tillfället är bara ett BIG NO NO, så irriterande eftersom jag verkligen vill fixa skolan!
Jag har även glömt att uppdatera er hur mötet gick med skolan, för att gå rak på sak så gick det SUPER bra! :).
Teoretiskt sett tar jag studenten med alla i min egna ålder, jag får kasta mössan med de. Men jag kommer fortsätta plugga upp vissa kurser på hösten igen efter stundenten, eftersom jag inte hinner pressa in allting innan! :).
Men detta innebär ju att jag måste plugga nu, så varför sitter jag ens och skriver detta inlägg? Jag borde ju för guds skull dra fram matteboken och plugga järnet, men jag orkar inte riktigt.
Men jag måste verkligen, vet bara inte hur jag ska orka hålla ögonen öppna när jag drar fram matteboken. Urk bara tanken på matte gör mig illamående, jag har alltid hatat att plugga och det är inget att sticka under stolen med. Jag avskyr att plugga, enda gångerna jag är intresserad är när jag får skriva långa uppsatser! :)

Men aa nä, pratade precis med Omar, han är bilträffen i barkaby fortfarande. Men skulle troligtvis dra hem snart och då skulle han ringa mig, men kanske ska satsa på att plugga lite medans jag väntar på honom? Verkar som en bra idé, nu ska jag bara orka upp ur sängen för att hämta min mattebok, men av att fortsätta skriva detta inlägg hjälper mig inte, så hejdå! :)

Kommentarer
Linnea, 17år & mamma säger:

Hej! Hittade din blogg nyss :) jag är också 17 och ensamstående, fick en son i juli 2011! :)



2012-04-28 | 23:17:16
Bloggadress: http://ungmamaz.blogg.se/
Foto, design & mamma till Alexander ♥ säger:

sv; Varför just den? :)

2012-04-29 | 10:22:13
Bloggadress: http://justababy.blogg.se/
Julia och Hazal- Skoliosbloggen säger:

Sv: Ja jag hade turen att få stygn istället för agraffer haha:) Har du också opererat dig för skolios eller för något annat? :)

2012-04-29 | 13:02:21
Bloggadress: http://julhaz.blogg.se/
MalofTheGeek säger:

Du är verkligen inte ensam om att känna så! Jag kämpar för fullt med matematiken.. Men, det går inte att plugga hemma. Måste ha hjälp av min matematik lärare.

2012-04-29 | 13:29:50
Bloggadress: http://malof.blogg.se/
Julia och Hazal- Skoliosbloggen säger:

Okej. Jag tyckte det var skönt med stygn eftersom man inte behöver ta bort dom :)

2012-04-29 | 15:01:49
Bloggadress: http://julhaz.blogg.se/
Elina 17 år och mamma till Nellie säger:

Vad duktig du är!!! :D

2012-04-29 | 23:06:23
Bloggadress: http://elinaadele.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback