Skåneland

Nervös och extrem flygrädd helt plötsligt. Godmorgon kanske jag ska börja säga! Dagen är här, den som har varit så extrem långt bort så himla länge, men nu är den här! Jag ska åka till Skåneland idag, men min underbara son. För att träffa andra underbara unga mammor, känns helt otroligt att jag åker hela 61 mil hemifrån för det :). Men dessa tjejer är himla speciella och det kommer bli super kul att äntligen få träffa de :)

Jag ska strax gå upp och prata med min mor, för om jag har tur är pappa hemma och skjutsar oss till flygplatsen. Efter jag har pratat med henne ska jag ställa mig i duschen som jag hoppade över att göra igår ikväll, sen blir det att klä på sig och sminka sig. Sen blir det lilla Lokes tur att bli klar för dagen och packa det allra sista ska också göras :). Sen blir det att äta frukost i lung och ro, eftersom jag inte vill stressa så kommer jag jaga pappa till flyplatsen lite extra tidigt, hellre tidig än att missa flyget :).
Ja jag har väl inte så mycket mer att skriva, uppdateringen kommer väl lida och ni får överleva med några få mobil inlägg. Har funderat på kamra, men eftersom alla andra har kamra och de är delvis mycket bättre än den jag har, så lämnar jag min kamra hemma :). Jag har ju min iphone, den fungerar perfekt!

Men nu ska jag ta min kära son som krämar här bredvid mig, sen blir det full rulle!
Vi ses i dimman vänner ;)

image description

Älskade son, du förgyller mina dagar!


Kommentarer
ENDENISE - Mamma till 2 i December säger:

Aw gullisen! :) Hoppas dagen blir bra!

2011-10-21 | 09:23:06
Bloggadress: http://endenise.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback