111021 - Stockholm - Malmö

Det var som sagt förra fredagen som började vår skåneresa och oj så spänd jag va! 11.35 lyfte planet från Arlanda flygplats och vi landade 12.35 ungefär på Malmös flygplats.. Det va nu det var på gång på riktigt, vi letade upp vårt bagage och trixade ihop vagnen. Sedan små sprang vi till flygbussen som skulle ta oss till Malmö central, jag dog lite grann när kvinnan som körde bussen sa, "109 kr, tack". Jag harklade fram ett oj då, och räckte henne min bankkort som hon sedan sa att det tar hon inte emot. Så jag fick ta upp telefonen och betala med den, det sved lite på kommande telefonräkning! Men så rullade bussen mot Malmö central och nervöseteten steg kraftigt, dock satt jag och små log så fort kvinnan sa namnen där bussen skulle stanna. Ja ni kanske undrar varför, men det låter lite små roligt när de säger "jägersro" utan kunna uttala r:en riktigt ordentligt! :).

Men efter nästan 45 minuter på bussen va vi äntligen framme, jag såg både Erica och Emma på långt avstånd och hjärtat började klappa ännu mera! Vi steg av bussen och började sedan krångla ut vagnen och trixa ihop den ännu en gång, tillslut stod de bredvid mig och jag tror jag slutade andas för ett tag innan jag kunde få ut ett "hej". Men det känns rätt så naturligt efter ett tag, vi kollade på varandras bebisar och sen gick vi mot ett köpcentrum för att kolla på H&M, efter en stund där bestämde vi oss för att åka hem till Emma och käka mat, det blev kebab och fy va gott det va! :).
Vi pratade en hel del och det känns otroligt trevligt, vi la barnen bredvid varandra för att se vem som va störst och jag tror nog Loke vann den utmaningen! Sen gick Erica hem till sig för kvällen och jag sov hos Emma trots att vi knappt pratat med varandra innan, men det fungerade utmärkt! Vi kollade på film och bara tog det lugnt :). Loke sköte sig utmärkt och jag är evigt tacksam för det :).

Sen blev det läggdags när klockan hade gått en aning över tolv tiden, men det gjorde ingenting för min del. Jag trivdes bra med Emma redan från fredagen! :)



Precis innan vi klev på planet!!

image description
Bebismys! Alexander - Loke - Isabella


Kommentarer
★ Katta- Mamma till Bell, Melvin & Nova ★ säger:

så söta.... Hade våran Nova varit en pojke så skulle han heta Loke :))

2011-10-29 | 18:59:22
Bloggadress: http://kattaaa.blogg.se/
★ Katta- Mamma till Bell, Melvin & Nova ★ säger:

sv:hehe okej.. Min flicka är liten hon :) Ja vi kan följas via BL, men ser inte vart jag kan lägga till dig! ?

2011-10-29 | 21:50:17
Bloggadress: http://kattaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback