Uppe med tuppen och inte en minut senare

Som rubriken lyder så va jag och Loke uppe tidigt imorse, klockan 6 här hemma gjorde vi morgon. Vi kollade på tv, sjöng och bara busade, sen vid halv 8 väckte vi mamma för frukost. Loke fick i sig nästan en hel tallrik gröt och sen fixade jag mig. Idag körde jag nämligen första ridturen, så jag lämnade Loke hemma och tog fram min vän cykel. Tog mig hela vägen till stallet, och oj vilken dålig kondis jag har! :)

Väl framme i stallet va det bara att byta om och ta in hästen (Lovis), borstade henne och sen va det bara att sadla för att rida iväg. Insåg ganska snabbt att hon va stark som kunde stoppa ner sitt huvud utan att jag hade något att säga till om, men vi kom snabbt överens ganska snabbt och det blev en bra ridtur  =).

Sen va det bara hem och fixa mig och ta Loke sen sticka iväg till barnläkaren för att se om han kan äta mjölk, de tyckte jag skulle avvakta tills han är 1 år och det kan de fet glömma!! Efter barnläkaren gick vi till Willys och handlade,  och nu ligger Loke och sover bredvid mig efter att ha badat och nu ska jag hoppa in i duschen eftersom Joakim är allt för seg !

Men det blir mer bloggning ikväll, Ciao




Kommentarer
FÖDD 1996 OCH GRAVID säger:

heje, vilken söt pojke kan ja börja med!!

Usch, ja jag tycker inte bristningar är speciellt charmigt:( Ber om ursäkt om du kanske kände dig träffad i mitt blogginlägg om hur jag uttryckte de, så förlåt :) Kram Johannis

2011-11-08 | 18:37:05
Bloggadress: http://blivandemoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback