Tur i stan och ridtur

Puuuh äntligen hemma med mat i magen, så nu kan jag slappna av :). Idag har vi hunnit med en tur i stan och även träffat kära Elin lite snatt, sen var det hem och byta om för att åka till stallet. Lämnade Loke hemma hos mamma och sen så stack jag och syster iväg till stallet, det gick rätt fort att göra i ordning lilla (läs STORA) Lovis och sen va det bara att rida iväg. Vi va väl ute kanske 30 min, nånting sånt.
Så nu har vi kommit hem och hunnit ätit middag, ska strax sätta mig vid matten och försöka göra lite grann. Loke sover nämligen och jag vill hinna klar med lite grann innan vi sticker upp till Mora :).
Imorn blir det en till ridtur på morgonen efter det blir det upp till Uppsala och sen blir det hingst visning på Jälla (gamla skolan) så tänkte även passa på att träffa några från skolan. Så det blir en hel dag imorn också, men det är väldigt vanligt i våran vardag :).
Har även suttit och tänkt och fått lite inspiration från andra bloggar, så tänkte dra igång en bloppis! :)
Kommer sälja kläder från Strl 50-56 och även Strl 62, har hur mycket kläder som helst och det är mycket som Loke aldrig hunnit använt, så det blir bättre om det kommer till användning hos någon annan. Så ni får hålla utsik så kommer kategorien "bloppis" komma upp! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback