En hel dag på stan




Denna va det som fick följa med hem idag.


Efter en hel dag på stan är vi äntligen hemma och super trötta, Loke har somnat bredvid mig och jag tänkte ta mig an några bilder som ska redigeras och efter det blir det lite inlägg för hela slanten!

Eftersom mamma skulle till läkaren idag vid globen, så vi bestämde oss för att ta oss dit till det shopping centrumet som finns vid globen och det blev en del julklapps shopping för mammas del. Loke fick även med sig hem en liten laban snuttefilt, som han verkar tycka riktigt bra om. Sen så gick vi till läkaren och det kändes rätt ovärt att gå dit eftersom han sa mest ”Hej, aa bra, vi hör av oss” typiskt läkare. Sen efter det åkte vi till Kungsholmen för att kolla på babyproffsen efter badhjälpstol och vet ni? De är indragna pga att ett barn skadat sig på en sån, suck! Man ska inte lämna sina barn utan uppsikt, men det fick bli en bumbo till Loke så han nu kan sitta i duschen, det blir mycket smidigare än att hålla honom själv och ja ni fattar!

Annars ikväll händer det inte så mycket hoppar över att rida idag då klockan blev för mycket och det är fasiken kolsvart ute, lite tråkigt! Men jag kan rida imorgon istället, när det är ljust =). Men här hemma ska vi strax ta och spela lite familjespel, ska bli mysigt! Men vettefan hur det ska gå då det är retro spel och frågorna är ifrån 50-90 talet, men får väl testa!

Uppdaterar senare!



Kommentarer
Systern nr två säger:

Din lilla fuskare!!! ;)

2011-11-16 | 23:04:37
Bloggadress: http://ourworldtogether.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback