Den nakna sanningen..

Jag skrev förut om att jag skulle lägga ut bilder för att visa hur jag ser ut nu i dagens läge, för att sedan kunna visa er skillnaden. Men just nu tvekar jag på att visa bilden, för alla elak kommentarer som kan dyka upp från alla håll och kanter!
Så jag skulle kunna fega ur och lägga upp denna bild...
Så att ni inte ser så mycket, men varför ljuga för alla? Jag vet med mig själv att jag är överviktig och jag har små ätit hela mitt liv sen barnsben och en graviditet gör ju en saken bättre! Mitt små ätande har satt sina spår och även graviditeten med Loke har satt sina små spår på min kropp och det en del är det något jag är stolt över, kanske inte del att jag är tjock. Men bristningarna finns där och vad ska jag göra åt det? Jo visst använda laserbehandling, men jag läste nånstans under graviditeten "bristningar är bara ett bevis på att du har fått livet största gåva, även fast du kanske inte alltid har gåvan bredvid dig" och jag tycker det är ett riktigt bra citat för det stämmer så jäkla bra! :)
Absolut jag vill gå ner i vikt och jag jobbar på det med starkt motivation, men jag gör det endast för min egna skull. Inte för att någon kille ska vilja ha mig mer eller för att jag ska kunna få fler blickar på mig av killar. Utan för jag vill trivas i mig själv och jag vill må bra! Visst absolut jag deppar inte för att jag är tjock, men jag behöver det här för min egna skull. Och jag vet ju sanningen och jag ser den framför mig varje jäkla dag! Jag är tjock och jag behöver ändra på det! Så det är därför jag gör denna viktminsking resan, jag ska fixa det och jag kommer va så jäkla stolt över mig själv när jag har klarat av detta! Jag har sagt att jag vill gå ner 30 kg, så det är bara att kämpa på. Kan rikigt feta människor gå ner från över 100 kg så kan jag också klara detta! :)..
Så sanningen är att jag ser ut såhär:
Jag har det där fettet som hänger över byxorna och magen som gör så att jag inte längre kan stänga ett par jeans! De jeansen jag har på bilden är min favorit jeans och jag köpte de strax efter Loke kom till världen i hopp om att jag skulle kunna passa i de nu för tiden. Men livet tog en vändning och istället för gå ner i vikt så gick jag upp i vikt!
Så nu kör jag på allvar, jag ska bli smal och jag ska få plats i mina jenas! Jag skäms inte längre och om ni nu känner för att slänga in en elak kommentar om att jag är tjock så gör det om det känns bättre för er då!
För jag gör det här för min skull och ingen annans, jag ska fixa det här och det spelar ingen roll vilka motgångar jag än stötter på! :)
2012 ska bli mitt år och jag ska vara smal då, så alla som känner att de vill förstöra och tracka mig så varsågod. Men jag kommer inte ens ge er 1 sekund av uppmärksamhet, för ni betyder då lika mycket som mitt fett på kroppen INGENTING!
Och ni som känner för att ge mig tips och stöd är mer än varmt välkomna, nu KÖR VI!!! :)
Nu börjar min resa på allvar och jag tänker inte stanna för en dag! ;)

Kommentarer
Amanda (systeryster) säger:

Jag tror absolut att du kan få en platt mage med en schyst midja bara du får bort de överflödiga som nu döljer de! De är redan en stor förändring på utseendet på din mage, för bara några månader sen va den dubbelt så ärrad och de verkligen syntes.. Såg att di skrev något om att du ska äta minst 1200 kolhydrater om dan, glöm de! Protein protein protein!!! Mkt ägg, keso, kesella, kyckling, rött kött(ko)!! Keep up the good work sis! Ja vet att du klarat de här och ja hjälper dig gärna..

2011-11-16 | 21:58:07
Sara säger:

Tänk på att det legat en liten varelse som för dig är vackrast i världen inuti din mage =) Så bristningar och lite fett som hänger här och där går inte att jämföra med ;) Hoppas i övrigt att din dag varit bra :D

2011-11-16 | 22:36:41
Sara säger:

Jag tycker du är modig. Jag har läst din blogg i några dagar nu bara, men detta kommer verkligen göra att jag fortsätter. Du är riktigt riktigt modig som vågar lägga ut en sån bild, du borde vara stolt över dig själv.

Det är inte många som hade vågat!

Jag beundrar dig för detta inlägget. Du kanske inte bryr dig om någon helt randoms åsikt, men jag var bara tvungen att lägga en kommentar för detta var otroligt bra gjort av dig!



Ha det så bra :)

2011-11-16 | 22:39:19
Bloggadress: http://sbjerstedt.blogg.se/
Felicia säger:

Kämpa på nu!

Du har ju fött barn! det sätter sina spår!

Men med lite jävla anamma så kommer du o greja det!

Lycka till :)

2011-11-16 | 23:23:47
jennpenn säger:

du är grym som kämpar!

2011-11-18 | 20:40:20
Bloggadress: http://jjenniepennie.blogg.se/
AMZIE ♥ mamma till Viggo säger:

Vi skulle kunna peppa varandra du och jag. Jag behöver gå ner i vikt jag med. Jag börjar bra med raska promenader i en vecka sedan tappar jag det och får börja om igen... Bajs på det.

Vågat av dig att lägga ut bilderna.

2011-11-19 | 12:12:40
Bloggadress: http://amzie.blogg.se/
Zandra säger:

du är riktigt modig som vågar lägga ut såna bilder på bloggen.

jag har många gånger velat men aldrig har gjort det. och nu är det alldeles för lång tid sedan jag fick barn så nu är det bara lathet som sitter fast på min kropp.

Men det är ju inte ens längesen som du födde barn! Så du får ju absolut vara lite mullig i kanterna. det SKA man vara!



keep up the good work!

2011-11-19 | 17:06:20
Bloggadress: http://bloggzandra.blogspot.com
Nihanisa säger:

Du kan tappa fett utan problem, at mindre godis

2011-11-27 | 12:30:43
Bloggadress: http://www.bantarpiller.nu
Ebba säger:

Kämpa ,Kämpa,Kämpa. :)

2011-12-14 | 23:47:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback