1:a November

Sådär nu kan jag bloggen, efter att Loke total däckade i min famn. Så nu ligger han istället bredvid mig och sover, söta unge! Jag själv sitter och prata med en tjej på facebook och glo lite lagom på barnprogram på disney channel ;). Rummet är färdigt, ska bara gå ut med soporna så är allting klart den.

Nu på eftermiddagen har jag och Loke mysigt jätte mycket, han blir så gosig när han är sjuk. Han vill nämligen helst ligga i min famn och mysa med mig och sin favorit nallen som jag köpte åt han på IKEA för 9:- när vi va i Malmö ;).
Jag lider kraftigt med min lilla prins som är så förkyld, samtidigt som jag bävar för att själv behöva bli dunder förkyld. Men det skulle väl inte slå fel, jag i min vanliga otur åker väl på det igen :)
Annars idag är det 1:a November idag och det är fortfarande ingen snö ute? Hallå vart är min efterlängtade vinter nu? Om jag minns rätt så hade vi kraftigt med snö förra året, vid det här lagret. Men det kanske blir en mild vinter i år och det sitter då inte fel efter dessa 3 iskalla vintrar :).
Känns konstigt att det är november och ingen snö, jag som fyller år om 6 dagar och är van med super mycket snö! Haha jag kanske får en "höst" födelsedag i år eller så kommer det snö satan inatt bara för att retas med mig ;). Men det va +13 idag så jag tvivlar. Åååh fan va jag babblar på, skyller på att jag är hungrig ;)
Nu avslutar jag detta osammanhängaden inlägget, Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback