Jag älskar dig



Tankarna om dig snurrar runt och jag är så lycklig att jag har dig!
Jag kommer aldrig glömma första gången vi sa hej till varandra i källaren, du gick där med sina hörlurar på huvudet och emokläder och såg allmänt spännande ut. Jag kunde inte låta bli att kolla in dig, du såg så himla spännande ut och du har något alla andra killar inte har. Jag sa hej till dig och du kollade på mig och gav mig ett snabbt svar, sen så gick du fort därifrån! Jag tänkte inte mera på det, det var ju bara ett hej liksom. Tills jag kom hem och såg att du lagt till mig på facebook, det va ju faktiskt lite komsikt ;). Vi hade ju bara sagt hej, men jag accpeterade och sedan addade dig på msn! Vi började prata och jag var nog rätt elak i början, och ville ju inte att du skulle tro något! Men dagarna gick och vi fortsatte prata med varandra, tillslut över gick det till långa telefon samtal på kvällarna och varje gång jag såg att du ringde kunde jag inte sluta le. Vi pratade och tillslut började vi umgås i skolan på rasterna, du var rätt blyg och jag tyckte det var charmigt! Dagarna rullade på som vanligt, vi drev med varandra och skojade, tills den dagen när jag frågade om du skulle våga kyssa mig i skolan. Du blev tyst en stund tills du svarade "ja" och jag gav dig "bevisa det då" som svar tillbaka =), jag trodde aldrig att du skulle våga.. Men vi gick ner tillsammans påväg till våra lektioner och jag kollade på dig och du gav mig en kyss. Jag kunde knappt andas efteråt, jag var rätt chockad. Men sen så gick du till din lektion och jag till mig, men jag insåg att detta kunde inte fortsätta, så jag sa att jag inte ville ha dig. Vilket sårade dig och jag ljög för mig själv, jag ville visst ha dig och jag ångrade mig efteråt. Efter det så pratade vi bara lite smått på msn vissa dagar och du skaffade dig en tjej. Jag hade ju redan en kille, så jag lät det vara utan att visa hur ledsen och sårad jag va! Men efter jul lovet kunde jag inte hålla mina känslor inom mig längre och jag längtade till din trygg och varma famn! Så jag struntade i allt, vi kysste flera gånger och kramades. Du fick mig att skratta och jag mådde bra,
jag va så lycklig med dig!
Så jag sket i att du hade din tjej och att jag hade min kille, inget spelade någon roll längre. Jag ville bara ha dig, och jag njöt av varje sekund som vi spenderade tillsammans.
Den 17 Januari blev det du och jag, och jag är så lycklig för det!

Vi har haft våra struliga stunder och gångerna vi bara velat gått ifrån varandra och några gånger vi faktiskt har gjort det! Men vi har alltid hittat tillbaka till varandra, och jag är så glad för det.
För du är speciell och helt underbar, du har något ingen annan har! =)
För mig är du perfekt älskling!

Jag älskar dig Mattias Aronsson!


Kommentarer
Nattias säger:

awww vad gulig du är älskling <3 du med .de är sant som de står i txten kram/puss älskar dig

2011-06-13 | 17:19:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback