Helgen

Hej bloggen, uppdateringen under helgen har inte riktigt varit toppen, anledningen är ju för att det har varit midsommar, igår tog jag det bara lugnt med Mattias och familjen och idag så har vi varit hos min farmor. Men tänkte göra en uppdatering av dagarna som varit alltså torsdag - söndag! Sen ska jag berätta lite vad som händer imorn, skoj va? ;).

Torsdag:

Den dagen vet ni ju ändå rätt så mycket om, Mattias kom senare på kväll och vi käkade middag och efter det blev det mys med familjen =).

Fredag:

Blev väckt vid 8 tiden, då vart det frukost och sen så började vi fixa oss för att åka ner till min moster. Vid kvart i elva rullade vi hemifrån ner mot södertälje och midsommar var igång =). När klockan närmade sig 13, så var vi äntligen framme. Det blev lunch rätt så snabbt när vi kom, käkade och hade jätte roligt. Sen blev det fika strax efteråt, jordgubbar med grädde och sedan paj med vanilj visp =). Sen så hälsade vi på hästarna och barnen lekte och hade kul, vi pratade för fullt med varandra och skämtade, det blev en hel del bilder under kvällen. Sedan blev det middag, grillat och mycket gott! Sen så gick jag och vilade ett tag, hade så ont i magen efter all mat, Mattias vilade med mig också. Vaknade av att mamma kom in och väckte oss, då var det dags för fika IGEN! Då vart det hallonpaj och rabarber paj med vaniljsås, åt lite fast jag va så himla mätt. Klockan hade hunnit blivit 21.30, efter fikat så var det dags att åka hem =).. Vi va hemma igen runt 23.30, det tar ett tag att åka. Dock sov jag hela vägen hem, tror vi alla gjorde det förutom pappa som körde =).

Lördag:

Igår så sov vi alla ut, klev nog inte upp först klockan var 9.45 och frukost blev det väl vid 10.30.. Efter det så latade vi oss i soffan jag och Mattias, tills jag fick för mig att städa rummet. Så jag plockade ordning i rummet och fixade med pluttens saker, så nu har jag nog allting jag behöver på rummet för honom. Sen blev det mer lathet och tittande på tv, middag blev pizza. Vilket var super gott och allting gick verkligen, eftersom midsommarafton handlade mest om att äta massa mat hela tiden =). Sen blev det film tittande på kvällen och lägg dags efter det =)..

Söndag:

Sov as dåligt pga värkar och smärta i ryggen, så klev upp rätt tidigt och gjorde frukost vid alla. Planerna för idag var att åka till farmor och fira henne som fyller år imorgon =). Så vi käkade, gjorde oss i ordning och sen åkte vi för att köpa en present. Det blev en digital kamra, eftersom hon gillar att ta bilder.. Vi kom tid så blev det massa mat och sen fika med jordgubbs tårta som va jätte gott ;). Men nu är jag hemma igen, eller har varit det ett tag. Så snart blir det film med familjen, vi släppte av Mattias vid centralen påvägen hem, eftersom det är jobb som gäller för honom imorgon..

Men detta var min helg, imorn ska jag på tillväxt ultraljud och sen blir det att möta mamma på hennes jobb. Så nu ska jag ta och säga till mamma att jag är hungrig, trots att jag redan har ätit massa idag =).
Det kommer mer uppdatering under kvällen =)

Två bilder ifrån midsommarafton hos moster! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback