Back on track

Hej bloggen! Är tillbaka nu efter några dagar av olika händelser!

Jag trodde verkligen jag mådde bra i tisdags sist jag skrev på bloggen, och jag gjorde det förutom några förvärkar och ryggbesvär. Men när jag gick och la mig i tisdag hade jag rätt ont i sidan och visste inte rikigt hur jag skulle ligga längre. På onsdag morgon va det ännu värre, kunde inte ligga på någon sida utan bara på rygg. Så ringde mamma och jag berättade att jag hade riktigt ont och hon sa att jag skulle ringa barnmorskan. Fick förklarat för mig ringa till Daneryds sjukhus, insåg då att det var njurarna jag hade ont i. Ringde dit och de tyckte först att jaag skulle vänta några timmar till, men jag gav mig inte eftersom jag hade haft feber från lördag natt och hade det fortfarande då. Så jag fick komma in, väckte Jasmine (systerdotter) och sen drog vi oss mot Daneryds sjukhus, väl därinne fick jag vänta några minuter sen började de att kolla mitt urin och tog blodprovet på mig. Efter det komma jag inte därifrån, fick veta att mitt blodvärde va förhöjt alltså hade jag något i njurarna, så jag blev inlagd! Jag har även en urinvärksinfektion i kroppen och troligtvis är det den som gått upp till njurarna. Så jag fick ett eget rum och fick även veta att jag dricker och äter alldeles för dåligt, var helt enkelt uttorkad. Så fick ligga med dropp och antibiotika, fick även göra ett ultraljud på njurarna. Fast det visade ingenting förutom att ena njuren var lite "svullen", så vet inte riktigt vad det beror på alltihopa. Men vi har gjort blod-odling på mig så vi får se, fick komma hem igår, fast orkade inte blogga då! Behövde verkligen bara vara hemma och ta det lugnt, har alltid trott att det var roligt att ligga på sjukhus. Men det är inte ett dugg rolig och man mår nästan sämren även vanligt på sjukhus! Så det är väldigt skönt att vara hemma, dock ser jag ut som en knarkare i mina armar!! Har stora blåmärken tack vare alla gånger de har stuckit mig och tagit blod ifrån mig...

Så på måndag måste jag ringa min barnmorska och berätta allt och sedan till Danderyds sjukhus igen för att får vad blod- odlingen visar! =). Men nu mår jag iaf bättre, ska äta antibiotika tabletter i en vecka och sen får vi hoppas på att det är klart sen! Vill verkligen inte tillbaka till sjukhuset, otroligt tråkigt där!

Ska tvinga i mig lite mat nu, trots att jag inte är hungrig! Ska fråga mamma om jag får göra våfflor =). Men bloggar när jag har orken, Puss & Kram så länge ;)

Kommentarer
Amanda :D säger:

Yippie, du har börjat blogga igen. blev lite små orolig faktiskt ;)

Hoppas du blir hel frisk från den jävla njurbäckeninflammationen. fick ju också det i vecka 20. som tur gick det över med pillerna jag fick så tror nog också du kommer bli hel frisk från det skitet :D



sv: Ja, jag vill ju kolla upp det där med fostervattens läckan för om det läcker fostervatten kan det lätt komma in bakterier till fostret.

Det hände med min mamma och hon fick sättas igång och därför kom jag ut i vecka 32. så vi få se hur det går. men förhoppningsvis så är det rätt lugnt :)

2011-06-19 | 18:17:01
Bloggadress: http://rosaalefant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback