Onsdag

Hej bloggen, jag gav det ett försök tidigare idag att blogga, men det stupade då lilleman vart hungrig och väldigt gnällig! Men nu sover han äntligen och hoppas på att han gör det ett tag nu, för han behöver det :).
Som sagt så lider bloggningen en aning eftersom lilleman kräver all uppmärksamhet och sedan finner jag ingen ork på kvällarna vissa dagar. Men jag ska försöka bättra mig, men just nu i början är det svårt. Då jag tror att Loke har fått en släng av kolik och sen gör frejkabyxan inte saken lättare, då allting blir lite klubbigare och jobbigare. Men vi kämpar på och tiden den går. På fredag blir han 3 veckor, vilket känns helt galet. Jag som tyckte att det skulle gå sakta, men jag hade fel :).

I måndags så åkte vi till Väsby Centrum, där jag först fixade mina skor och sedan en iphone till mig  =), efter det hälsade vi på storesyster och sedan va vi på BVC, vilket gick super bra! Mamma var med, så vi pratade lite allmänt om saker och ting, sedan vägde vi honom och han väger nu 3880 g, så han växer han också :). Efter BVC åkte vi och handlade med andra Storesyster My på ica Maxi, sen vart det hem och bara ta det lugnt :).

Igår så va mamma tvungen att gå till doktorn, tack vare att hon har ont i sina axlar (inflamation alla gånger). Så mötte min ännu andra storesyster upp oss med sin ena dotter Isabelle :). Sen så tog vi hos till Väsby centrum ännu en gång och denna dag blev DYR! Jag var hundra på att jag skulle komma i ett par jeans och så, men icke sa nicke. Vilket gjorde mig ledsen, så jag införskaffade lite andra kläder till mig själv. Det blev tyvärr inga kläder till Loke, då han har super mycket kläder och jag vet inte hur jag ska hinna använda alla, innan han har växt ur de :). Men det blev en del "mediciner" till honom iaf, lite olika droppar som ska hjälpa hans mage.

Men nu vaknar lille man och ska ha lite mat, så jag bloggar senare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback