Svar på kommentar:

Anonym om Nya vagnen!:
varför köpte du ny vagn när du bara haft den andra i en månad???? känns oekonomiskt som tusan....?

Svar: Ja visst är jag oekonomsik!! Jag håller verkligen med dig, men vagnen jag hade innan fungerade inte så bra just där jag bor! Men jag kommer sälja den gamla vagnen, så jag får ju pengar ändå! Har Man inget val så har man inte, hoppas du är nöjd med svaret :)

Kommentarer
Ela säger:

Vilken otroligt korkad kommentar! Har man inget snällt att säga kan man lika gärna hålla tyst!

2011-08-11 | 09:59:24
Bloggadress: http://www.rockingmommy.wordpress.com
Jennie säger:

Svar till Ela: Äh det är väl ingen korkad kommentar, jag undrade också, fast kände inte att jag behövde fråga eftersom jag redan har köpt en vagn. Annars kanske man vill veta varför den säljs om den nu är så bra :)



Kan ju påpeka att jag tycker det är otroligt viktigt att man är nöjd med sin vagn, oavsett hur ekonomisk eller oekonomisk man är.. Vi köpte också en ny vagn när vi insåg att våran inte passade oss alls..

2011-08-11 | 17:00:10
Bloggadress: http://porkiee.blogg.se/
Ela säger:

Anledningen till att jag tyckte att det var en korkad kommentar var väl just tonen. Jag tycker väl att om man vill köpa en ny vagn efter 1 månad är det väl upp till var och en? Sen om det är oekonomisk eller inte, det tycker jag faktiskt inte spelar någon som helst roll.

Visst kan man undra varför, frågar man inget får man liksom inget veta. Där emot tycker jag att man kan tänka på hur det framställs.

2011-08-14 | 10:10:47
Bloggadress: http://www.rockingmommy.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback