Roadtrip..

I måndags drog jag,mamma,pappa och lilleman på en mini roadtrip runt om lite grann! :). Ska visa er våra lilla semester och berätta vart vi varit och vad vi gjort där så, det va riktigt kul och mysigt :).



Som ni ser så har vi åkt det svarta :). Så nu ska jag börjar berätta.

Måndag:
Vi åkte hemifrån runt 10.30 på måndag, åkte genom Stockholm, via Södertälje och Eskilstuna. Sen åkte vi även via Örebro och tar stannade vi första gången för lite lunch :). Sen fortsatte vi via Mariestad, Skara. Svängde av via Vårgårda, där passerad svennljunga och Överlida. Tillslut va vi framme i Ullared, där hann vi gå en timme ungefär innan varuhuset stängde, efter det åkte vi tillbaka till Överlida för att sova på ett hotell där. Mysigt litet hotell :).

Tisdag:
Dagen började med hotell frukost och sedan bar det av mot Ullared igen, gick igenom varuhuset rätt så snabbt enligt mig själv :). Efter Gekås åkte vi mot Varberg, där vi stannde för lunch och sedan för att kolla runt lite på staden, väldigt mysigt fin stad :). Sen rullade vi vidare via Kungsbacka och allting fram till Stenungsund, där vi stannade för en kisspaus/byta blöja paus! :). Efter kisspausen for vi vidare mot Uddevall, där vi tillbringade natten på ännu ett mysigt hotell :). Vi lyxade til det hela med mackor till middag, haha! Kollade på film tillsammans sen så var det dags för att sova igen.

Onsdag
Sista dagen nu.. Även denna dag började med hotell frukost, sedan packade vi in allt i bilen för att bege oss ut på vägarna igen. Vi åkte över en JÄTTE stor bro, vid namn Uddevallabron som har höjden 149 cm! 
 Vi åkte till Nordens Ark, där vi såg massa olika djur och även snöleopard samt tigrar, grymt häftigt!! :). Loke sov hela tiden när vi gick genom Nordens Ark, tog ungefär 2 timmar :).
Efter 2 timmar där for vi vidare mot Fjällbacka, där vi hälsade en kompis till mamma & pappa som de själva hade lärt känna i Thailand, haha! ;). Sen blev världens godaste lunch och det började bli dags att åka iväg hemåt.. Så vi packade in oss i bilen och åkte hem vid Grebbestad-Bengtfors-Åmål-Säffle-Grums-Karlstad, i Karlstad gjorde vi ett stopp för att tanka och kissa samt byta blöja :). Sen fortsatte vi hela vägen hemåt, som ni ser på bilden åkte vi genom Västerås hem och inte Södertälje och det..

Det va en super mysig mini semester och jag har haft så himla roligt :). På måndagen körde vi lite mer än 60 mil, tis-onsdag har jag faktiskt ingen aning :). Men det är många mil vi har åkt, men det va vår lilla semester..
Det kommer komma bilder nån dag så fort jag har tid.



Mammas lilla plutt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback