Dag 03 - Mina föräldrar

Mina föräldrar betyder verkligen allt för mig, de är helt underbar och jag är så tacksam för att just de är mina föräldrar! :) Det finns inte mycket mer att skriva än, att de är otrolig snäll, underbara och det är super skönt att de stöttar mig med min son :)

Puss på er mina fina föräldrar :)

Kommentarer
Sara säger:

Ens föräldrar är det viktigaste man har och tänk att du snart kommer vara lika viktig för någon.. Det är en underbar känsla :)



När jag väntade min dotter var jag ensam och de enda jag helt kunde förlita mig på var mina föräldrar och familj. De stöttade mig när man hade sina dalar och gravidhormonerna spökade..



Min mamma var med på förlossningen och det är det bästa valet jag någonsin gjort, då hon själv fött tre barn hade hon erfarenhet och efter min dotters födelse (även under grav.) smet jag ofta ut på landet till min pappa när skitsnacket höll på att kväva mig och han stöttade och hjälpte till massor..



Så även om man älskar sina föräldrar innan man ställs inför en sådan här prövning i livet (få barn, ensam och ung) så älskar man dom ännu mer efteråt, då man verkligen får svart på vitt att de skulle kunna gå genom eld för en själv..



Du kommer klara det här galant ska du se :)

2011-04-05 | 11:32:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback